Team FM - Voor vriendenleden

Alles over de Vriendenclub

Welkom op de website van de Team FM vriendenclub. Team FM een gezellige club met één grote passie - radio vanuit je eigen studio. We zijn een groot netwerk van vrijwilligers, deejays en vriendenclubleden: onze luisteraars. De Team FM vriendenclub wil graag iets extra's voor onze steunende vriendenclubleden bieden. Het Team FM magazine als welkomstgeschenk is daar een voorbeeld van. Maar zoals jullie zien, rechts boven op deze website onder de knop MIJN TEAM FM, staat een inlog.

Inlog voor leden
Wanneer je lid bent kun je inloggen op het vriendengedeelte van deze website. Voor deze inlog heb je 2 dingen nodig.

  1. je e-mailadres
  2. je wachtwoord
Wanneer je inlogt zal je zien dat hier en daar een extra pagina op de website beschikbaar is geworden. Het afgesloten deel van deze webstie is alleen toegankelijk voor onze vriendenleden. Hier vindt je alles over je lidmaatschap en kun je gegevens beheren en aanpassen.
Vriendenclub - Inloggen
Gegevens Wijzigen

Ben je lid van de Vriendenclub en heb je een nieuw adres? Of kloppen je naamsgegevens niet en wil je dit wijzigen? Log dan even in op onze website.
Vriendenclub - Inloggen 

Kun je niet inloggen omdat je e-mailadres is gewijzigd. Zorg als lid dat je het juiste mail adres doorgeeft aan de ledenadministratie. Laat het ons weten via onderstaande link. Je gegevens worden dan zo spoedig mogelijk gewijzigd in ons bestand.
Vriendenclub - Emailadres wijzigen

Telefonisch Contact

Onze ledenadministratie is ook telefonisch te bereiken op werkdagen tussen 9.00 - 17.00 uur.
Bel 0591-357162

Lidmaatschap Opzeggen

Uw lidmaatschap van de TeamFM vriendenclub geldt tot wederopzegging. Bij opzegging van uw lidmaatschap bevestigen wij altijd per email.

Wanneer deze bevestiging uitblijft, moet u beslist even contact met ons opnemen.

Wil je het Team FM lidmaatschap opzeggen?

Stuur dan je schriftelijk verzoek naar:
Per post:
Team FM
Ledenadministratie
Verlengde Scholtenskanaal o.z. 67
7881 JT Emmer Compascuum