Single Raymon de Ronde : De toekomst is van mij !

Gepubliceerd september 22, 2021
De titel van de nieuwe singel die Raymon de rondte in stuurt. Dat de toekomst er de laatste tijd nogal kleurloos bij heeft gestaan hebben velen kunnen merken.  Zo ook Raymon de Ronde, uit het Friese Harlingen. Dit kon hij niet zomaar laten gaan.  Hij staat dan ook te trappelen om iedereen een lading positieve energie in te blazen.
 
Muziek is hier de ideale manier voor, aldus Raymon.  Hij is driftig op zoek gegaan naar een lied dat hem gelijk het juiste gevoel wist te geven.  Met dit in gedachten kwam hij bij Johnny Leijen terecht.  De 2 hebben al eerder samengewerkt en ook nu was het plan direct duidelijk.  Het nummer "De toekomst is van mij" kwam al snel in de JOLEY Audio Studio's (Nijland) tot leven.
 
"De toekomst is van mij" is een track dat uitstraalt dat wat er ook gebeurd, je er het beste van moet proberen te maken. Al lijkt het allemaal nog zo erg tegen te zitten, er komt voor iedereen een moment dat het zeker beter gaat!  
 
Kijk niet meer om naar het verleden maar vooruit de toekomst in. Zoals Raymon zingt: Ik geniet en leef in het moment.. want de toekomst is van mij!
 
De single wordt uitgegeven op het JOLEY Label en zal op alle bekende portals en social media te vinden zijn.
 
Meer informatie : Facebook Raymon de Ronde

Media