icon

icon

icon

icon

icon

icon

icon

icon

icon

icon

Single Michael Willemsen : Nou En !

Gepubliceerd oktober 11, 2021
De single “Nou En” heeft een hippe vernieuwende sound met veel invloeden uit de 80’s en 90’s in een heel commercieel hedendaags jasje! Michael Willemsen (1985) maakte vorig jaar zijn debuut en heeft sindsdien al 3 uiteenlopende singles uitgebracht. Samen met tekstschrijver en allround producer André Kooiman (werkte o.a. met Henk Bernard, Nelis Leeman, Bobby Prins, Ria Valk e.v.a.) dook hij opnieuw de studio in voor zijn nieuwste single met een compleet nieuwe sound! 
Het nummer getiteld; “Nou En” heeft een hippe en vernieuwende sound met veel invloeden uit de 80’s en 90’s in een heel commercieel hedendaags jasje! De tekst werd wederom geschreven door André Kooiman die ook de productie maakte voor de enthousiaste zanger uit Deventer. “Na een zomerplaat, rock ballad en levenslied leek het me heel gaaf om een heel experimenteel nummer te maken in de 80’s sfeer”, aldus een enthousiaste Michael Willemsen. Wederom is er een lekkere moderne videoclip gemaakt van dit opzwepende nummer die o.a. te zien is op Youtube en de verschillende clip kanalen. 

Met deze verrassend moderne single bewijst Michael Willemsen dat hij met bijna alle genres prima uit de voeten kan en laat hij horen dat hij een hele allround zanger is! 

Meer informatie : Facebook Michael Willemsen

Media